Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tesbihle besmele çekmek

Rüyada tesbihle besmele çekmek

Rüyada tesbihle besmele çekmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına yorulur.

Rüyada tesbihle besmele çekmek gördüyseniz:

  • Bazı kimseler sırf size karşı olsun diye bir takım yenilikler teklif etseler bile bundan siz kazançlı çıkacaksınız.

Rüyada tesbihle besmele çekmek çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına işarettir.

Rüyada sesli besmele çekmek hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada besmele çekmek mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tuvalette besmele çekmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına inanılır.

Rüyada deprem olurken besmele çekmek işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada sürekli besmele çekmek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada şeytana besmele çekmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, geçim sıkıntısının olmayacağına delalet eder.

Rüyada korkuyla besmele çekmek işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments