Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın kaplamalı ev görmek

Rüyada altın kaplamalı ev görmek

Rüyada altın kaplamalı ev görmek dertlerinin bitip huzura ereceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, eşyaların yenileneceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına işarettir.

Rüyada altın kaplamalı ev gördüyseniz:

  • Elinizden gelenin en iyisini ortaya koyabilirseniz, ileride pişman olmazsınız.

Rüyada altın kaplamalı ev görmek geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine inanılır.

Rüyada altın kaplama saat görmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın kaplama diş görmek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına inanılır.

Rüyada altın kaplama tabanca görmek kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada altın kaplama silah görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Rüyada altın kaplamalı kuran görmek insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, ağız tadını ve keyfini yitireceğine delalettir.

Rüyada altın kaplama görmek sağlıklı bir hayat süreceğine, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına inanılır.

Rüyada kaplama dişlerin çıktığını görmek büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments