Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük tarla görmek

Rüyada büyük tarla görmek

Rüyada büyük tarla görmek hayırlı başlangıçlar yapacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, imkânsızlıklarının biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine inanılır.

Rüyada büyük tarla gördüyseniz:

  • Özel hayatınızla ilgili konuları dikkatle ele almanızda fayda var.

Rüyada büyük bir tarla görmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına delalettir.

Rüyada çok büyük tarla görmek ufkunun açılacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, onu dinleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük tarla görmek işindeki verimliliğin düşeceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına inanılır.

Rüyada kendi tarlasını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine yorulur.

Rüyada tarlada fasulye görmek mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine delalettir.

Rüyada olgunlaşmış ekin tarlası görmek ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada armut tarlası görmek kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına rivayet eder.

Rüyada tarlaya patlıcan ekmek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, onlara hayrının dokunacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments