Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir tarla görmek

Rüyada büyük bir tarla görmek

Rüyada büyük bir tarla görmek büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, hayat boyu isteklerine ulaşacağına, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına işarettir.

Rüyada büyük bir tarla gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızın veya arkadaşlarınızın bazı konularda sabrınızı ya da şanslarını zorladıklarını düşünmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada büyük bir tarla görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok büyük tarla görmek geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük tarla görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sap tarlası görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine inanılır.

Rüyada tarlada adam görmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada yeşil nohut tarlası görmek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına işaret eder.

Rüyada armut tarlası görmek işlerinin düzeleceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tarlaya buğday koymak onlarla iyi geçim halinde olacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, sorunlarının günden güne artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments