Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın kap görmek

Rüyada altın kap görmek

Rüyada altın kap görmek mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, yeni bir hayat kurulacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, sözler sarf edeceğine, ilk etapta durumu kaldıramayacağına, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına işarettir.

Rüyada altın kap gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren işlerle ilgilenmeniz sizi sorunlardan uzak tutabilir.

Rüyada kabeyi sular altında görmek hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada altın kaplı kuran görmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, kısa sürecek bir işe gireceğine, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına inanılır.

Rüyada altın kap görmek hediyeler ve elbiseler alınacağına, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına işaret eder.

Rüyada kabeyi altından görmek zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine delalet eder.

Rüyada kabeyi yanarken görmek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, patron koltuğuna geçeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına alamet eder.

Rüyada porselen kap görmek kötü sözler duyulacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabenin üzerinde uçmak karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına yorulmaktadır.

Rüyada para kaptırmak çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments