Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabeyi altından görmek

Rüyada kabeyi altından görmek

Rüyada kabeyi altından görmek iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine delalettir.

Rüyada kabeyi altından gördüyseniz:

  • Hediyeler, ödenen borçlar veya elinize geçen parlara söz konusu olabilir.

Rüyada altın kap görmek hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada kabeyi sular altında görmek mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın kaplı kuran görmek borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine işarettir.

Rüyada kabeyi altından görmek iyi, hayırlı bir evlat olacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada kabede olduğunu görmek kişinin keyfinin yerine geleceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, işlerinden feragat edeceğine işaret eder.

Rüyada bulaşık kap görmek hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil kap görmek çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kabeyi beyaz görmek geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments