Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabenin üzerinde uçmak

Rüyada kabenin üzerinde uçmak

Rüyada kabenin üzerinde uçmak dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, işlerin ters gideceğine, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, kısmetin ve şansın açılacağına işarettir.

Rüyada kabenin üzerinde uçmak gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz durumunda en zor durumları çözebilir veya en zor soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

Rüyada kabenin üstünde uçmak devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına rivayet eder.

Rüyada kabeye uçmak tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Rüyada kabeye doğru uçmak huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada kabe üzerinde uçmak yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine rivayet eder.

Rüyada kabenin üzerinde uçmak özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına delalet eder.

Rüyada yeşilliklerde uçmak zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada dağlarda uçmak hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine alamet eder.

Rüyada kayıkla uçmak üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments