Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük şehre gitmek

Rüyada büyük şehre gitmek

Rüyada büyük şehre gitmek risk almaktan özenle kaçınacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, iyi gelir getiren işler yapılacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada büyük şehre gitmek gördüyseniz:

  • Harekete geçmeye veya değişimi kucaklamaya hazırsınız.

Rüyada büyük şehre gitmek hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, müreffeh bir yaşama sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük şehre girmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine işarettir.

Rüyada başka şehre gideceğini görmek yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına inanılır.

Rüyada bir şehirden başka şehre gitmek işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bilmediğin bir şehre gitmek hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, helal ekmek yeneceğine tabir olunur.

Rüyada van şehrine gitmek başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, geleceğin güzelliklerle dolacağına tabir olunur.

Rüyada bilmediği bir şehre gitmek ailesindeki huzurun bozulacağına, işlerin de hafifleyeceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına işaret eder.

Rüyada güzel bir şehre gitmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments