Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük seccade görmek

Rüyada büyük seccade görmek

Rüyada büyük seccade görmek hep yerinde sayacağına, keyiflerinin yerinde olacağına, yeni bir çevre edinileceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, iş sahibi olacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına inanılır.

Rüyada büyük seccade gördüyseniz:

  • Gereksiz yanlışlardan veya tuzaklardan kaçınabilmek için direksiyona sizin geçmenizde fayda var.

Rüyada büyük seccade görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yamalı seccade görmek sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine alamet eder.

Rüyada yerde serili seccade görmek yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada çeyizlik seccade görmek sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada seccadeye çiş yapmak büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada hediye seccade almak ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına işarettir.

Rüyada pembe seccade görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüye seccade sermek hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, kendi kabuğuna çekileceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments