Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe seccade görmek

Rüyada pembe seccade görmek

Rüyada pembe seccade görmek işlerinin bollaşacağına, çok iyi işler yapılacağına, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, kişinin kazancının çoğalacağına inanılır.

Rüyada pembe seccade gördüyseniz:

  • Hayatınızda çok fazla şey oluyor.

Rüyada pembe seccade görmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçan seccade görmek daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına yorulur.

Rüyada mavi seccade görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada seccade işlediğini görmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, tatlı yorgunluklar yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada seccadede oturmak zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, kazancının çok daha fazla olacağına delalettir.

Rüyada seccadede uyumak önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına alamet eder.

Rüyada iki tane seccade görmek geçim derdinin kalmayacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada seccadeye idrar yapmak herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, giderlerin artış göstereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments