Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük pantolon görmek

Rüyada büyük pantolon görmek

Rüyada büyük pantolon görmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine inanılır.

Rüyada büyük pantolon gördüyseniz:

  • Manevra kabiliyetinizi hızla kullanmanız gerekebilir.

Rüyada pantolonuna büyük abdest yapmak bütün maksatlarının gerçekleşmesi, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük beden pantolon giymek kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük pantolon görmek rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, dirliğin bozulabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük beden pantolon görmek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, isteklerin tek tek yerine geleceğine, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına inanılır.

Rüyada pantolona büyük abdest yapmak ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, önemli bir makama terfi alacağına işarettir.

Rüyada pantolonuna büyük abdestini yapmak bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine alamet eder.

Rüyada büyük pantolon giymek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada pantolon görmek aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments