Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pantolonuna büyük abdestini yapmak

Rüyada pantolonuna büyük abdestini yapmak

Rüyada pantolonuna büyük abdestini yapmak kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, ismini herkese duyuracağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, canının kıymetini bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada pantolonuna büyük abdestini yapmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyle özel bir plan yapabilirsiniz.

Rüyada pantolonuna büyük abdest yapmak mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, malını ve canını riske edeceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada pantolona büyük abdest yapmak her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pantolonuna büyük abdestini yapmak Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, yanlış seçimler yapacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada camide büyük abdest yapmak hayırlı haberler duyacağına, sırların ortaya çıkmasına, hakkını yedirtmeyeceğine inanılır.

Rüyada cami avlusuna büyük abdestini yapmak hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada dışarıya büyük abdestini yapmak şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına delalettir.

Rüyada büyük abdestini çamaşırına yapmak büyük mutluluk duyulacağına, işten eve bir hayat yaşayacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına alamet eder.

Rüyada tuvalete büyük abdestini yapmak parasız günler geçireceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments