Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük otlar görmek

Rüyada büyük otlar görmek

Rüyada büyük otlar görmek maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, gönül kapılarının açılacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, her daim Allah yolunda olacağına işarettir.

Rüyada büyük otlar gördüyseniz:

  • Yeni başlayacak olan bir ilişki bir yana süregelen ilişkilerinizde bile anlaşmazlıklara açıksınız.

Rüyada büyük otlar görmek bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezardan ot yolmak kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yemyeşil ot görmek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, günahlarından tövbe etmeye işaret eder.

Rüyada ot çalmak elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dikenli ot görmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine inanılır.

Rüyada komşuya oturmaya gitmek çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına işaret eder.

Rüyada sararmış ot görmek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kurumuş ot görmek anne babanın üzüntü duyacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments