Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurumuş ot görmek

Rüyada kurumuş ot görmek

Rüyada kurumuş ot görmek başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurumuş ot gördüyseniz:

  • Vücudunuzda büyük zararlara sebep olabilir.

Rüyada kurumuş yeşil ot görmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına yorulur.

Rüyada kurumuş ot görmek kazançta zarar edeceğine, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada kurum başkanı görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, ağız tadının bozulmayacağına, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurumuş sarmaşık görmek çareyi başka yerlerde arayacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Rüyada kurumuş limon görmek yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada sobanın kurumunu görmek oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurumuş çeşme görmek hileli durumlarla karşılaşılacağını, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine işarettir.

Rüyada kurumuş papatya görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments