Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük kuşlar görmek

Rüyada büyük kuşlar görmek

Rüyada büyük kuşlar görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, çok rahat bir hayata adım atacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına delalet eder.

Rüyada büyük kuşlar gördüyseniz:

  • İlham verici fikirler yaratıcılığınızı ortaya koymanızı sağlayabilir.

Rüyada büyük beyaz kuşlar görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Rüyada büyük kuşa binmek aile hayatının sorunsuz olacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, zarar edilen işlerde kara geçileceğine delalet eder.

Rüyada büyük kuşlar görmek huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok büyük kuşlar görmek olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, kişinin isteklerine nail olacağına, büyük savaşların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçan büyük kuşlar görmek huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine yorulur.

Rüyada çok büyük yırtıcı kuşlar görmek refahının ve varlığının artacağına, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına alamet eder.

Rüyada büyük muhabbet kuşu görmek içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına inanılır.

Rüyada muhabbet kuşu vermek rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments