Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük muhabbet kuşu görmek

Rüyada büyük muhabbet kuşu görmek

Rüyada büyük muhabbet kuşu görmek kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, hata yapılacağına, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, daha güçlü hale geleceğine, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Sağlığınız iyi sayılır; bazen başağrıları çekebilirsiniz.

Rüyada büyük muhabbet kuşu görmek rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına işaret eder.

Rüyada turuncu muhabbet kuşu görmek kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elinde muhabbet kuşu tutmak ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşun kaçtığını görmek herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına işarettir.

Rüyada muhabbet kuşlarının çiftleştiğini görmek çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada mavi muhabbet kuşu yakalamak huzurlu, mutlu olacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir sürü muhabbet kuşu görmek aylık gelirinin artacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada muhabbet kuşlarını kafeste görmek aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, çabalarının boşa çıkacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments