Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük kuşa binmek

Rüyada büyük kuşa binmek

Rüyada büyük kuşa binmek borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, sevap işleyeceğine, dua alacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, engel teşkil edeceğine, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada büyük kuşa binmek gördüyseniz:

  • Bazı mallar edinebilirsiniz veya elinize para geçebilir.

Rüyada büyük kuşa binmek gülmekten yana bolca nasipleneceğine, böylece kendine güveneceğine, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada deve kuşuna binmek işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada anka kuşuna binmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına alamet eder.

Rüyada beyaz kuşa binmek borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada uçan büyük kuşlar görmek kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, rızkının çeşitleneceğine, çok hayırlı işlere atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük kuşlar görmek fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada büyük muhabbet kuşu görmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, daha fazla yakınlaşacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada büyük beyaz kuşlar görmek yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments