Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük kızı olduğunu görmek

Rüyada büyük kızı olduğunu görmek

Rüyada büyük kızı olduğunu görmek rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük kızı olduğunu gördüyseniz:

  • Sosyal güdüleriniz kesin, ilişkiler maddi ya da manevi iyi sonuçlar getirebilirler.

Rüyada büyük balık kızartmak elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine delalet eder.

Rüyada büyük kızı olduğunu görmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada kızarmış büyük balık görmek devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, ticaretin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük kızını emzirmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızarmış taze ekmek görmek sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada kızı bebek görmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, ticarette öne geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamur kızartmak kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına yorulur.

Rüyada bir kızı taşımak kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments