Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamur kızartmak

Rüyada hamur kızartmak

Rüyada hamur kızartmak önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, rızkının genişleyeceğine, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına işarettir.

Rüyada hamur kızartmak gördüyseniz:

  • Parlak sözlerin etkisi altında kalarak kendinizi yıpratabilirsiniz.

Rüyada kızının hamur açtığını görmek bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına inanılır.

Rüyada hamur işi kızartmak insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kızarmış hamur görmek bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamur kızartması yapmak huzur kaçıran olayların sona ereceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, kötü günler için daima kenarda para tutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavada hamur kızartmak sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, daha şık mekanlarda eğleneceğine delalettir.

Rüyada yağda hamur kızartmak daha sık bir araya geleceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamur kızartmak kötü bir duruma düşürüleceğine, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, bir koyduğu işten üç alacağına işarettir.

Rüyada hamur kızartması yemek zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments