Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük kızını emzirmek

Rüyada büyük kızını emzirmek

Rüyada büyük kızını emzirmek çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine işaret eder.

Rüyada büyük kızını emzirmek gördüyseniz:

  • Gelen desteğin kaynağını sorgulamadan nereden gelirse gelsin kabul etmekte fayda var.

Rüyada büyük kızını emzirmek yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızının bebek emzirdiğini görmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, yokluk ve fakirlik içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada bir kızın bebek emzirmek zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi kızını emzirmek belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına delalet eder.

Rüyada kızını emzirdiğini görmek hane içine ay doğacağına, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızı emzirmek arzuların gerçekleşeceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, zamandan da kar edeceğine delalettir.

Rüyada bekar kızın bebek emzirdiğini görmek asla dert yüzü görmeyeceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına inanılır.

Rüyada bekar bir kızın bebek emzirdiğini görmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments