Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızı bebek görmek

Rüyada kızı bebek görmek

Rüyada kızı bebek görmek sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızı bebek gördüyseniz:

  • Bazı konularda kafanız karışabilir veya kendinizi kaybolmuş gibi hissedebilirsiniz.

Rüyada bekar bir kızın bebek emzirmek üzerindeki kötü imajı sileceğine, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, kariyer edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızını bebek görmek çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızını bebek emzirirken görmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, güzel işlere imza atacağına, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına delalet eder.

Rüyada kızını bebek olarak görmek hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına delalet eder.

Rüyada kızının kucağında bebek görmek aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, çirkin amellere, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına delalet eder.

Rüyada bekar kızın bebek emzirmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızının bebekliğini görmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızının bebeğini görmek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments