Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kızı taşımak

Rüyada bir kızı taşımak

Rüyada bir kızı taşımak girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, şansızlığın kırılacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına tabir olunur.

Rüyada bir kızı taşımak gördüyseniz:

  • Geçerli nedenleri olabilir.

Rüyada bir kızı taşımak çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına inanılır.

Rüyada bir kızı sırtında taşımak insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Rüyada kızını sırtında taşımak canını ve malını hiçe sayacağına, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, umutlanacağına yorulur.

Rüyada bir kızı kucakta taşımak çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kızı sırtında taşımak daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızı sırtında taşımak sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çuvalla para taşımak çok zarar göreceğine, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ağır çanta taşımak parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, yeni mallara kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments