Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi gütmek

Rüyada keçi gütmek

Rüyada keçi gütmek bir sebeple ortaklığın bozulacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, şükredeceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına alamet eder.

Rüyada keçi gütmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insanlardan ya da sevgilinizden uzakta kalmak şu anda sizi büyük ölçüde etkileyebilir.

Rüyada keçi gütmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine yorulur.

Rüyada koyun gütmek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine delalettir.

Rüyada inek gütmek sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına yorulur.

Rüyada koyun kuzu gütmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sığır gütmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına işarettir.

Rüyada kuzu gütmek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada inek sürüsü gütmek evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada öküz gütmek yanlış yatırımlar yapılacağına, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments