Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük karpuz yemek

Rüyada büyük karpuz yemek

Rüyada büyük karpuz yemek şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, ona kol kanat gereceğine, kötü günlerinden kurtulacağına, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına yorulur.

Rüyada büyük karpuz yemek gördüyseniz:

  • Değişiklik arayışınıza katılan yeni kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada büyük karpuz yemek işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, eline geçen paraları tutamayacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına delalet eder.

Rüyada büyük karpuzlar görmek kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine delalettir.

Rüyada büyük yeşil karpuz görmek neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük karpuz kesmek iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına inanılır.

Rüyada büyük bir karpuz görmek Allah’ın lütuflarına ereceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, hasret gidereceğine inanılır.

Rüyada büyük karpuz taşımak başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına delalettir.

Rüyada sulu karpuz yemek para yatıracağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına işarettir.

Rüyada karpuz kesmek ve yemek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, onlardan medet umacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments