Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük karpuzlar görmek

Rüyada büyük karpuzlar görmek

Rüyada büyük karpuzlar görmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, bedeninin şifa bulacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine inanılır.

Rüyada büyük karpuzlar gördüyseniz:

  • İnatçı olmanız veya uzlaşmaya yanaşmamanız durumunda kazanmanız zor olabilir.

Rüyada büyük bir karpuz görmek hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine delalet eder.

Rüyada büyük karpuzlar görmek sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, geçmişin kötü izlerinin silineceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük karpuz taşımak kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, sonuçtan memnun kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük karpuz yemek dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük karpuz kesmek zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine tabir olunur.

Rüyada büyük yeşil karpuz görmek yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine rivayet eder.

Rüyada karpuz kesip yemek istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine delalettir.

Rüyada olgun karpuz görmek rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments