Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük karpuz taşımak

Rüyada büyük karpuz taşımak

Rüyada büyük karpuz taşımak büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, iyilik görüleceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük karpuz taşımak gördüyseniz:

  • Bazı durumların her iki tarafını da görmeye çalışmalısınız.

Rüyada büyük karpuz taşımak şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine işaret eder.

Rüyada karpuz taşımak ister istemez çok üzüleceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük karpuz kesmek ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına inanılır.

Rüyada büyük bir karpuz görmek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük karpuz yemek aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, zenginliğe sahip olunacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada büyük yeşil karpuz görmek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine delalet eder.

Rüyada büyük karpuzlar görmek sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, gelirin tükeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük balık taşımak sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, tüm dileklerinin gerçek olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments