Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar yağdığını duymak

Rüyada kar yağdığını duymak

Rüyada kar yağdığını duymak çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, maddi açıdan ferahlamaya, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, bereketli günler geçirileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kar yağdığını duymak gördüyseniz:

  • Bazı olayları gidişatına bırakmazsanız, bazı alanlarda bir dönüm noktasında olabilirsiniz.

Rüyada kar yağdığını duymak uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına alamet eder.

Rüyada fırtınalı kar yağdığını görmek maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına inanılır.

Rüyada üzerine kar yağmak yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, büyük bir ferahlama yaşayacağına delalettir.

Rüyada sıcak havada kar yağdığını görmek çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına inanılır.

Rüyada sonbaharda kar yağdığını görmek yolunda devam edeceğine, kısmetin bollaşacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına delalet eder.

Rüyada mavi kar yağdığını görmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada bir yere kar yağdığını görmek kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gece kar yağdığını görmek bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments