Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük büyük kar yağdığını görmek

Rüyada büyük büyük kar yağdığını görmek

Rüyada büyük büyük kar yağdığını görmek rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, şansının ve bahtının açık olacağına, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, kişinin iyi hale geleceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük büyük kar yağdığını gördüyseniz:

  • Sizi arayıp, görüşmek isteyen kimseleri reddetmemelisiniz.

Rüyada büyük kar yağdığını görmek kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine işaret eder.

Rüyada büyük büyük kar yağdığını görmek zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mevsiminde kar yağdığını görmek üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine rivayet eder.

Rüyada mayıs ayında kar yağdığını görmek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına işarettir.

Rüyada bir yere kar yağdığını görmek kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına işarettir.

Rüyada bahçeye kar yağdığını görmek kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada mart ayında kar yağdığını görmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağmur ve kar yağdığını görmek sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, şansının açık olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments