Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük kar tanesi görmek

Rüyada büyük kar tanesi görmek

Rüyada büyük kar tanesi görmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük kar tanesi gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız sizi değişiklikler yapmanıza neden olacak konuşmalara yönlendirebilir.

Rüyada büyük kar tanesi görmek iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada iri kar tanesi görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına alamet eder.

Rüyada kar tanesini eline almak yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada kar tanesi görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine delalettir.

Rüyada iri taneli kar görmek elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına tabir olunur.

Rüyada iri taneli kar yağdığını görmek mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine delalet eder.

Rüyada kar tanesi yemek dilediği gibi harcama yapacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine delalettir.

Rüyada büyük buğday tanesi görmek çok büyük bir acı duyacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, insan sevindireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments