Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar tanesi görmek

Rüyada kar tanesi görmek

Rüyada kar tanesi görmek sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kar tanesi gördüyseniz:

  • Hemen hemen her şeyi gereğinden çok abartma eğilimlerindesiniz.

Rüyada iri taneli kar yağdığını görmek hayırlı adımlar atacağına, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine delalet eder.

Rüyada büyük kar tanesi görmek hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada iri taneli kar görmek herkesin karşısında el pençe divan duracağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada iri kar tanesi görmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına delalet eder.

Rüyada kar tanesi görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada kar tanesi yemek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, rahata ereceğine, ferahlayacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada kar tanesini eline almak rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, içinin kıpır kıpır olacağına delalet eder.

Rüyada buğday tanesi yemek maddi konuların çözüme kavuşacağına, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments