Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük buğday tanesi görmek

Rüyada büyük buğday tanesi görmek

Rüyada büyük buğday tanesi görmek işlerin ters gideceğine, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine, işinin gücünün hep rast gideceğine, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına yorulur.

Rüyada büyük buğday tanesi gördüyseniz:

  • Sizden beklentileri olan kişileri ya da genel anlamda yapılması gereken şeyleri yapma konusunda kendinizi hayal kırıklığına uğratmamanızda fayda var.

Rüyada büyük buğday tanesi görmek sarsılacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada buğday tanesi toplamak işlerin düzeleceğine, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına delalettir.

Rüyada sarı buğday taneleri görmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada iri buğday tanesi görmek gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada buğday taneleri görmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, bereketin eksileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada evde buğday tanesi görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, üzüntü yaşamaya alamet eder.

Rüyada iri taneli buğday görmek düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, moral bozukluğu yaşanacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine delalet etmektedir.

Rüyada buğday tanesi yemek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, huzurunun artacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments