Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük kanal görmek

Rüyada büyük kanal görmek

Rüyada büyük kanal görmek uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, saygınlığının da artacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, ölümcül hastalıklara işaret rivayet etmektedir.

Rüyada büyük kanal gördüyseniz:

  • Psikolojik veya fiziksel sağlığınız sizi son zamanlarda daha fazla ilgilendiriyor.

Rüyada büyük kanal görmek büyük bir başarının elde edileceğine, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kanal açmak sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, sözleri tutulacağına, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada su kanalı kazmak ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, ona dört elle gönülden bağlanacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kanalda boğulmak sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, ailesini utandırmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kanalın taştığını görmek daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine delalet eder.

Rüyada kanal görmek idealist kimse olacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada kanalda yılan görmek yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada tv kanalı görmek her zaman iyilikleriyle anılacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments