Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük havuz görmek

Rüyada büyük havuz görmek

Rüyada büyük havuz görmek düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, ticaretin açılacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine işarettir.

Rüyada büyük havuz gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, evinizi veya diğer mal varlıklarınızı ilgilendiren başlıklarda iç sesinize kulak vermelisiniz.

Rüyada büyük bir havuz görmek yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada çok büyük havuz görmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına delalet eder.

Rüyada büyük bir havuzda yüzmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük havuzda yüzmek zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok büyük havuzda yüzmek karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına işaret eder.

Rüyada büyük bir havuzda yüzdüğünü görmek verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük havuz görmek bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine rivayet eder.

Rüyada büyük havuzlu ev görmek geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, işlerin aksamayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments