Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkekten gül almak

Rüyada bir erkekten gül almak

Rüyada bir erkekten gül almak sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına delalettir.

Rüyada bir erkekten gül almak gördüyseniz:

  • Eleştirilmek veya şikayet dinlemek istemiyorsanız, daha fazla araştırmacı olmalısınız.

Rüyada gülen erkek çocuğu görmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına işarettir.

Rüyada erkek gülen bebek görmek güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, büyük işlere imza atacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada güler yüzlü erkek görmek olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkeği gülerken görmek zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına delalet eder.

Rüyada bir erkeğe gül vermek aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına inanılır.

Rüyada gülümseyen erkek görmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına işarettir.

Rüyada erkekten kırmızı gül almak kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada bir erkekten beyaz gül almak işlerinin hafifleyeceğine, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments