Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada azraili gülerken görmek

Rüyada azraili gülerken görmek

Rüyada azraili gülerken görmek büyük zorluklar geçireceğine, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine tabir olunur.

Rüyada azraili gülerken gördüyseniz:

  • Güven sorunu yaşayabilir ya da yola kimlerle devam edeceğiniz konusunda kafa karışıklıkları yaşayabilirsiniz.

Rüyada sarı gül vermek sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına rivayet eder.

Rüyada birinden beyaz gül almak vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, o işten ekmek yiyeceğine, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine işarettir.

Rüyada gül ağacı dikmek iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına işarettir.

Rüyada sevdiği kişiden gül almak sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine delalettir.

Rüyada kardeşini gülerken görmek sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, anne baba duasının alınacağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına yorulur.

Rüyada ölüyü güler yüzlü görmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada gül yaprağı yemek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada birisinden kırmızı gül almak güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments