Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük et parçası görmek

Rüyada büyük et parçası görmek

Rüyada büyük et parçası görmek güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, kızı olanların da gelin edeceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine yorulur.

Rüyada büyük et parçası gördüyseniz:

  • Genellikle kolay başlattığınız ilişkilerde sorun yaşıyorsunuz.

Rüyada büyük et parçası görmek iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük et parçaları görmek ticaret hayatında ön plana çıkacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük parça et görmek zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada büyük kaya parçası görmek kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, keyfin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada bacakta et parçası görmek canının derdine düşeceğine, kötü günlerinden kurtulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada vücudunda et parçası görmek sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada ağzında et parçası görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada et parçası tükürmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments