Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük parça et görmek

Rüyada büyük parça et görmek

Rüyada büyük parça et görmek her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, yeni şeyler keşfedeceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine alamet eder.

Rüyada büyük parça et gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgileri veya çevrenizdeki kişilerden duyduklarınızı, araştırmadan dikkate almamalı veya kullanmamalısınız.

Rüyada büyük et parçaları görmek her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına delalet eder.

Rüyada büyük parça et görmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, işlerin eski haline döneceğine tabir olunur.

Rüyada büyük et parçası görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına işaret eder.

Rüyada büyük kaya parçası görmek düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, pek çok kişiyi idare edeceğine delalet eder.

Rüyada ayakta et parçası görmek bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Rüyada bacakta et parçası görmek verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki parça et görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada pişmiş parça et görmek Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments