Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük et parçaları görmek

Rüyada büyük et parçaları görmek

Rüyada büyük et parçaları görmek uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada büyük et parçaları gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza karışan kişiler olabilir.

Rüyada büyük parça et görmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük et parçası görmek tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, saygınlık kazanacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına yorulur.

Rüyada büyük et parçaları görmek maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük kaya parçası görmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada rahimden et parçası düşürmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, ilk etapta durumu kaldıramayacağına, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çiğ et parçası görmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına inanılır.

Rüyada üç parça et görmek aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, çirkin amellere, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada et parçası görmek makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments