Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük binalar görmek

Rüyada büyük binalar görmek

Rüyada büyük binalar görmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına tabir olunur.

Rüyada büyük binalar gördüyseniz:

  • Stresli, telaşlı veya endişeli arkadaşları ya da aile üyelerini yatıştırma görevi size düşebilir.

Rüyada büyük eski bina görmek büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada büyük binaya girmek sevilen bir dostun geleceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada çok büyük bina görmek insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına işarettir.

Rüyada büyük bina görmek maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük bir bina görmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük bina yapmak sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, güzel bir hayatı olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük yeni bina görmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına yorulur.

Rüyada beyaz büyük bina görmek üzeceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments