Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük eşek görmek

Rüyada büyük eşek görmek

Rüyada büyük eşek görmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, cesaretinin yerine geleceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, saygın biri haline geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, üzüntülerin günden güne artacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine tabir olunur.

Rüyada büyük eşek gördüyseniz:

  • Maddi maceralara atılma isteğiniz artıyor.

Rüyada büyük eşek görmek hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada büyük eşek arısı görmek gönlünce bir hayat süreceğine, kötülüklerden uzak olacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına inanılır.

Rüyada eşek tepmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına alamet etmektedir.

Rüyada eşek organı görmek muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına rivayet eder.

Rüyada eşeklerin çiftleştiğini görmek himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Rüyada eşek ve koyun görmek ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına delalettir.

Rüyada eşek başı görmek finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşek bulmak hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments