Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük döşek görmek

Rüyada büyük döşek görmek

Rüyada büyük döşek görmek kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, sağlığın günden güne iyiye gideceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine yorulur.

Rüyada büyük döşek gördüyseniz:

  • Söyleyeceğiniz sözler yanlış anlaşılabilir ya da aslında söylemek istediklerinizi tam olarak ifade edemeyebilirsiniz.

Rüyada büyük döşek görmek hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına rivayet eder.

Rüyada ölüm döşeğinde birini görmek elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine işarettir.

Rüyada döşek yüzü görmek dileklerinin yerine geleceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine delalettir.

Rüyada döşek yastık görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, bolluk içinde yaşayacağına, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada döşek doldurmak çok kötü günler göreceğine, giderlerin artış göstereceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını ölüm döşeğinde görmek kısmetlerin artacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada yere döşek sermek haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yerde döşek görmek kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments