Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını ölüm döşeğinde görmek

Rüyada arkadaşını ölüm döşeğinde görmek

Rüyada arkadaşını ölüm döşeğinde görmek aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, ortağından ayrılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını ölüm döşeğinde gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, iş hayatınızı veya gelirlerinizi ilgilendiren konularda olumlu bir hareketlilik var.

Rüyada arkadaşını ölüm döşeğinde görmek ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birini ölüm döşeğinde görmek işinde herkesten bir adım önde olacağına, sevdiği kişilerin mutlu olacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine işarettir.

Rüyada babasının ölüm döşeğinde görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, daha fazla kazanç getireceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yakınını ölüm döşeğinde görmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşini ölüm döşeğinde görmek başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini ölüm döşeğinde görmek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, yüzünü güldürecek bir haber alacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini ölüm döşeğinde görmek çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada babasını ölüm döşeğinde görmek uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments