Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük dondurma görmek

Rüyada büyük dondurma görmek

Rüyada büyük dondurma görmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, darlık çektiği günlerini unutacağına yorulur.

Rüyada büyük dondurma gördüyseniz:

  • İlgilendiğiniz kişi sizden haber bekliyor.

Rüyada büyük dondurma görmek dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada sade dondurma görmek ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada dondurma yememek elinde avucunda olanı yitireceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada çikolata dondurma görmek olmayı hedeflediği makama da oturacağına, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada dondurma almaya çalışmak rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına delalet etmektedir.

Rüyada bakkaldan dondurma almak maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına tabir olunur.

Rüyada meyveli dondurma yemek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, azalacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada bademli dondurma yemek adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments