Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dışkısını görmek

Rüyada dışkısını görmek

Rüyada dışkısını görmek bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, malından ve parasından olacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dışkısını gördüyseniz:

  • Tatbik edilmesi gereken kaçınılmaz değişiklikler varsa, yerine getirmelisiniz.

Rüyada tuvalet ve insan dışkısı görmek rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada maymun dışkısı görmek yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada inek dışkısı yemek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada hayvan dışkısı görmek büyük fırsatların kapısını açacağına, günü birlik tatillere çıkacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Rüyada birinin dışkısını temizlemek hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, parasal anlamda rahat edeceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunun dışkısını görmek ekmek ve dünya malı alacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, ailesini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dışkıyı temizlemek bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına işarettir.

Rüyada birinin dışkısını yediğini görmek acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments