Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük deprem görmek

Rüyada büyük deprem görmek

Rüyada büyük deprem görmek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, maaşının artacağına delalet eder.

Rüyada büyük deprem gördüyseniz:

  • İş yerinizde oldu bittiye getirerek, üzerinize artı sorumluluklar yükleyebilirler.

Rüyada büyük bir deprem görmek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok büyük deprem görmek çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine rivayet eder.

Rüyada büyük deprem görmek hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada büyük deprem olduğunu görmek iş hayatında sözü geçen biri olacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına inanılır.

Rüyada deprem sonrasını görmek telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına rivayet eder.

Rüyada binada deprem görmek aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Rüyada deprem ve fırtına görmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada namaz kılarken deprem olduğunu görmek derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments