Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalgadan kaçmak

Rüyada dalgadan kaçmak

Rüyada dalgadan kaçmak kalp kırıklığı olacağına, karanlık kişilerle muhatap olacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dalgadan kaçmak gördüyseniz:

  • Seçtiğiniz yol veya yöntem çevreniz ya da çevrenizle ilişkilerinizi etkileyebilir.

Rüyada deniz dalgalarından kaçmak sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına işarettir.

Rüyada büyük dalgadan kaçmak sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına tabir olunur.

Rüyada deniz dalgasından kaçmak iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalgadan kaçmak verilen emeklerin karşılığının alınacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dalgalardan kaçmak uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına rivayet eder.

Rüyada büyük dalgalardan kaçmak vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dev dalgalardan kaçmak ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada dalgalarda kaybolmak ona mutluluk getireceğine, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, evliliğinde mutlu olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments