Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük çorap giymek

Rüyada büyük çorap giymek

Rüyada büyük çorap giymek eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, sorunlu bir döneme gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, epey bir zarara uğrayacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine delalet eder.

Rüyada büyük çorap giymek gördüyseniz:

  • Akşam saatleri ise, sabah saatlerinde olduğu gibi, halsizlik, ,isteksizlik, kararsızlık veya dalgınlık türünde ruh halleri veya ortamlar ön plana çıkabilir.

Rüyada büyük çorap giymek rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına işarettir.

Rüyada ölüye çorap giydirmek çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine rivayet eder.

Rüyada babaya çorap giydirmek işyerini kapatacağına, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, düşmanlarını alt edeceğine tabir olunur.

Rüyada ayağa çorap giymek yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, rakiplerini alt edeceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin çorap giydiğini görmek başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, nifak sokanların cezalandırılacağına, istediği başarıyı göstereceğine yorulur.

Rüyada başkasının çorap giydiğini görmek Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına yorulur.

Rüyada başkasının ayağına çorap giydirmek bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, bunun da geleceğine inanılır.

Rüyada beyaz tül çorap giymek geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments