Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye çorap giydirmek

Rüyada ölüye çorap giydirmek

Rüyada ölüye çorap giydirmek hayatının kötüye doğru gideceğine, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, sevilip sayılacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, huzur dolu günler geçireceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine inanılır.

Rüyada ölüye çorap giydirmek gördüyseniz:

  • Bırakın herkes nasıl davranmak istiyorsa öyle davransın.

Rüyada ölüye çorap giydirmek zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada ölü birine çorap giydirmek kısmetlerinin her daim açık olacağına, rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sarı renk çorap giymek edilen duaların tutacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz külotlu çorap giymek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada temiz çorap giymek işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah çorap giydiğini görmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, ruhen güzelleşeceğine işarettir.

Rüyada üst üste çorap giymek büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, geniş geniş yaşayacağına yorulur.

Rüyada örgü çorap giymek bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments