Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının ayağına çorap giydirmek

Rüyada başkasının ayağına çorap giydirmek

Rüyada başkasının ayağına çorap giydirmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, üzgün ve karamsar olacağına, iyi şartlara kavuşacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine inanılır.

Rüyada başkasının ayağına çorap giydirmek gördüyseniz:

  • Deneyimlerinizi anımsayın.

Rüyada ayağa siyah çorap giymek hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada ayağa çorap giydirmek toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada birinin ayağına çorap giydirmek rahatlığa ereceğine, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, maddi anlamda rahatlık göreceğine inanılır.

Rüyada ayağa çorap giymek sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının ayağına çorap giydirmek sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, sevdiği kişilere yardımcı olacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayağında siyah çorap görmek ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, evlerine dünürcü geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayağından çorap çıkarmak paslı bir çiviye basabileceğine, ev taşımaya, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine delalettir.

Rüyada ayağını çorapsız görmek eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments