Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük canavar görmek

Rüyada büyük canavar görmek

Rüyada büyük canavar görmek çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına rivayet eder.

Rüyada büyük canavar gördüyseniz:

  • Yakın arkadaşlarınız ya da akrabalarınızla vakit geçirmeniz kendinizi güvende hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada büyük canavar görmek emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, başarı ve zafer kazanacağına delalet eder.

Rüyada canavarı öldürmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada canavar tarafından kovalanmak alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada canavardan kurtulmak evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde canavar görmek sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada gölde canavar görmek büyük bir özgüven kazanacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına delalettir.

Rüyada kurt canavar görmek kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil canavar görmek ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments